Μάρτιος, 2024

14Μαρ(Μαρ 14)9:04 πμ17(Μαρ 17)11:59 μμΒΕΡΟΙΑ ΙΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ 2024 ΙΙ ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Πληροφορίες εκδήλωσης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/3
Μασκέ πάρτυ
Σε όλα τα καφέ και τα μπαρ της πόλης διοργανώνονται πάρτυ με μουσικές και διαγωνισμό καλύτερου καρναβαλιού. Στην οδό Έλλης βραβεύεται το καλύτερο ατομικό και ομαδικό καρναβάλι.
Διοργάνωση: Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Βέροιας – ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας
πού; σε όλη την πόλη
📌ΣΑΒΒΑΤΟ 16/3
🎊ώρα 11.00π.μ.
Παιδικό μασκέ πάρτυ🎉🪅🎊
Τρελό καρναβάλι για πάντα!
Ο Εμπορικός Σύλλογος και η ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας συνδιοργανώνουν αποκριάτικη εκδήλωση για μικρούς, που μπορούν να καλέσουν και μεγάλους με γλυκιές λιχουδιές, παιχνίδια με ξυλοπόδαρους που θα διασκεδάσουν όσους θα συμμετέχουν στην πολύχρωμη αποκριάτικη εκδήλωση που θα γίνει στην πλατεία Δημαρχείου το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς!
Θα παίξουμε παρέα με τους ξυλοπόδαρους, θα γευτούμε ζαχαρωτά και θα …πετάξουμε μπαλόνια στον ουρανό. Κι όλα αυτά υπό τους ήχους της μουσικής του DJ Mimis!
Διοργάνωση: ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας – Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας
πού; στην πλατεία Δημαρχείου
📍ώρες 4.00μ.μ. ως το ξημέρωμα
Το δρώμενο των «Καπεταναίων»
Νωρίς το απόγευμα, από τις 4.00μ.μ. ο κόσμος μαζεύεται στο Σπίτι του Συλλόγου των Βλάχων Βέροιας. Κατά τη διάρκεια της αναβίωσης του εθίμου ο Σύλλογος προσφέρει ψητά κρεατικά που είναι το βασικό φαγητό των Βλάχων αλλά και κρασιά και τσίπουρα ενώ τα χάλκινα της ορχήστρας των Μηνάδων ξεσηκώνουν! Μια φιλοξενία για όλον τον κόσμο, ανοιχτή και δωρεάν. Συμμετέχει πολύς κόσμος και έρχονται και Βλάχοι απ’ όλη την Ελλάδα, φίλοι, εκπρόσωποι συλλόγων, άνθρωποι των γραμμάτων, οι οποίοι σέβονται την παράδοση αλλά και τη διαφορετικότητα. Κάποια στιγμή οι χορευτές κι ο κόσμος ξεκινούν συνοδεία της ορχήστρας των Μηνάδων και περιδιαβαίνουν τις κεντρικές αρτηρίες της πόλης. Οι Καπεταναίοι γύρω στις 7.30μ.μ. καταλήγουν στο Δημαρχείο της πόλης και γίνεται πολύωρο γλέντι. Από κει επιστρέφουν πάλι στο Σπίτι του Συλλόγου, όπου καταλήγει σε ολονύχτιο γλέντι μέχρι το πρωί.
Διοργάνωση: Σύλλογος Βλάχων Βέροιας – Δήμος Βέροιας
πού; στο σπίτι του Συλλόγου και στην πλατεία Δημαρχείου
📌ΚΥΡΙΑΚΗ 17/3
🍺Γιορτή μπύρας🍺
Τα καταστήματα στήνουν ψησταριές, η μπύρα ρέει άφθονη(σε μειωμένη τιμή) και συνοδεία χάλκινων πνευστών συμμετέχουμε σε ένα αποκριάτικο γλέντι!
Συμμετέχουν οι μουσικοί
Τρομπέτα : Μπατσίλας Κωνσταντίνος
Κλαρίνο: Ματζηρίδης Νικόλαος
Τρομπόνι: Θεοδωρίδης Αδριανός
Τρομπόνι: Δέλιος Ηλίας
Σαξόφωνο: Ανδρονίκου Παναγιώτης
Κάσσα : Κοντοκοτσάκος Κωνσταντίνος
Πλήκτρα: Τσαμήτρος Βασίλης
Διοργάνωση: Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Βέροιας – ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας
πού; στην οδό Έλλης
Όλη η πόλη μια παρέα!

more

Ώρα

14 (Πέμπτη) 9:04 πμ - 17 (Κυριακή) 11:59 μμ

X