Αύγουστος, 2024

07Αυγ9:00 μμ11:00 μμΗ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΑΜΠ (The Old Oak)-ΒΕΡΟΙΑ ΙΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ 2024 ΙΙ Κ.Ε.Π.Α: σαν ΣΤΑΡ του θερινού σινεμά

Πληροφορίες εκδήλωσης

Η ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΑΜΠ (The Old Oak) Ην. Βασίλειο 2023
Είδος: Δράμα
Ηθοποιοί: Dave Turner, Ebla Mari, Claire Rodgerson, Trevor Fox, Chris McGlade, Col Tait, Jordan Louis
Σκηνοθεσία: Ken Loach
Διακρίσεις: Υποψήφια για Bafta καλύτερης βρετανικής ταινίας, Συμμετοχή στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ Κανών, Βραβείο κοινού στο φεστιβάλ του Λοκάρνο.
Καταλληλότητα ταινίας: Κατάλληλη άνω των 12 ετών
Υπόθεση: Το «Old Oak» είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Είναι η τελευταία παμπ, ο μοναδικός δημόσιος χώρος που έχει απομείνει σε μία κοινότητα πρώην ανθρακωρύχων που παρακμάζει εδώ και 30 χρόνια. Ο ιδιοκτήτης TJ Ballantyne (Ντέιβ Τέρνερ) παλεύει να την κρατήσει ανοιχτή και τα πράγματα χειροτερεύουν όταν η παμπ γίνεται αντικείμενο έριδας μετά την άφιξη προσφύγων από τη Συρία. Εντωμεταξύ, μία απρόσμενη φιλία ανθίζει ανάμεσα στον TJ και μία νεαρή Σύρια, τη Yara (Έμπλα Μαρί). Θα μπορέσουν να βρουν έναν τρόπο ώστε οι δύο κοινότητες να καταλάβουν η μία την άλλη;
Official Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=YqO9s71lHLo

ΒΕΡΟΙΑ ΙΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ 2024 ΙΙ Κ.Ε.Π.Α: σαν ΣΤΑΡ του θερινού σινεμά, 3ος χρόνος
7 βραδιές με βραβευμένες ταινίες με δωρεάν είσοδο!
Η Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με τον κινηματογράφο ΣΤΑΡ της πόλης, διοργανώνουν 7 βραδιές θερινού σινεμά, με 7 αξιόλογες, σύγχρονες, βραβευμένες ταινίες της 7ης τέχνης, από την Πέμπτη 1 έως και την Τετάρτη 7 Αυγούστου 20234.
Οι προβολές που είναι ελεύθερες για το κοινό με απαραίτητη όμως κάρτα εισόδου, θα ξεκινούν στις 9.00 μ.μ. στην ανθισμένη, δροσερή ταράτσα του «Σταρ».
Για τις κάρτες ελευθέρας, αυστηρά προσωπικές, πληροφορίες, διάθεση στην γραμματεία της Κ.Ε.Π.Α., 3ος όροφος Χώρου Τεχνών, στο τηλέφωνο 2331078100, από την Παρασκευή 13.7, ώρες 8.30π.μ. – 2.30μ.μ.

more

Ώρα

(Τετάρτη) 9:00 μμ - 11:00 μμ

X