Αύγουστος, 2024

06Αυγ9:00 μμ11:59 μμΘEE MOY, TI ΣOY KANAME-ΒΕΡΟΙΑ ΙΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ 2024 ΙΙ Κ.Ε.Π.Α: σαν ΣΤΑΡ του θερινού σινεμά

Πληροφορίες εκδήλωσης

ΘEE MOY, TI ΣOY KANAME; (Qu’est-ce qu’on a tous fait au bon Dieu?) Γαλλία 2014
(επετειακή προβολή 10ετών)
Είδος: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν
Σκηνοθεσία: Φιλίπ ντε Σοβερόν
Υπόθεση: H Mαρί και ο Κλοντ Βερνέιγ είναι ένα παραδοσιακό ζευγάρι της μεσοαστικής Γαλλικής κοινωνίας, που έχουν τέσσερις υπέροχες κόρες. Οι τρεις από αυτές, η Ιζαμπέλ, η Οντίλ και η Σεγκολέν, έχουν παντρευτεί ξένους γαμπρούς. Όταν η τέταρτη, η Λορ, τους ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί τον Σάρλ, οι γονείς της είναι τρισευτυχισμένοι! Ένας γαλλικός παραδοσιακός γάμος επιτέλους! Η Λορ όμως έχει παραλείψει μία σημαντική λεπτομέρεια… ο Σάρλ είναι από την Αφρική. Ξεκαρδιστικές σκηνές με τη Μαρί να έχει πέσει σε κατάθλιψη και τον Κλοντ να προσπαθεί να σαμποτάρει το γάμο.
Official Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Uwp6HozoVVk
ΒΕΡΟΙΑ ΙΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ 2024 ΙΙ Κ.Ε.Π.Α: σαν ΣΤΑΡ του θερινού σινεμά, 3ος χρόνος
7 βραδιές με βραβευμένες ταινίες με δωρεάν είσοδο!
Η Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με τον κινηματογράφο ΣΤΑΡ της πόλης, διοργανώνουν 7 βραδιές θερινού σινεμά, με 7 αξιόλογες, σύγχρονες, βραβευμένες ταινίες της 7ης τέχνης, από την Πέμπτη 1 έως και την Τετάρτη 7 Αυγούστου 20234.
Οι προβολές που είναι ελεύθερες για το κοινό με απαραίτητη όμως κάρτα εισόδου, θα ξεκινούν στις 9.00 μ.μ. στην ανθισμένη, δροσερή ταράτσα του «Σταρ».
Για τις κάρτες ελευθέρας, αυστηρά προσωπικές, πληροφορίες, διάθεση στην γραμματεία της Κ.Ε.Π.Α., 3ος όροφος Χώρου Τεχνών, στο τηλέφωνο 2331078100, από την Παρασκευή 13.7, ώρες 8.30π.μ. – 2.30μ.μ.

more

Ώρα

(Τρίτη) 9:00 μμ - 11:59 μμ

X