Μάρτιος, 2023

19Μαρ(Μαρ 19)12:00 πμ26(Μαρ 26)12:00 μμΑνθισμένες Ροδακινιές 2023

Πληροφορίες εκδήλωσης

Άνοιξη!!!
Η εποχή που συμβολίζει τη χαρά, την ανανέωση, τη δημιουργικότητα και την εξωστρέφεια! Έφτασε και φέτος η εποχή να βρεθούμε και πάλι στον βεροιώτικο κάμπο για ν’ απολαύσουμε την εφήμερη ομορφιά των Ανθισμένων Ροδακινιών.
Ένα φυσικό φαινόμενο, μοναδικό στην ελληνική ύπαιθρο, με μικρή διάρκεια και μεγάλη ομορφιά και απήχηση, εφάμιλλο των ανθισμένων κερασιών της Ιαπωνίας.
Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας καλωσορίζει και φέτος τις Ανθισμένες Ροδακινιές και σας προσκαλεί στις καθιερωμένες δράσεις του την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του 1ου Σαββατοκύριακου!

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις και για την Κυριακή 26 Μαρτίου!

Ζωγραφική Προσώπου – Face Painting
Κυριακή 19 Μαρτίου – πάρκο Ελιάς – ώρα 09:00 -10:00
Καθώς συγκεντρωνόμαστε στο πάρκο της Ελιάς και ετοιμαζόμαστε για την Ποδηλατάδα και τον Περίπατο στον ροζ κάμπο της Βέροιας, ζωγραφίζουμε και ένα ανθάκι ροδακινιάς στα μικρά προσωπάκια αλλά και στα μεγαλύτερα!

Ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές
Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 – συνάντηση στο πάρκο Ελιάς – ώρα αναχώρησης 10:00
Μια βόλτα με ποδήλατα στην καρδιά του κάμπου!
Συναντιόμαστε στο πάρκο Ελιάς και απολαμβάνουμε μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στις Ανθισμένες Ροδακινιές. Κατηφορίζουμε προς τον οικισμό της Μέσης, παίρνουμε το δρόμο για Κουλούρα, συνεχίζουμε προς το χωριό Άμμος. Στάση για νερό και κολατσιό. Επιστροφή στη Βέροια.
Η Ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές είναι μια εύκολη διαδρομή σε άσφαλτο που απευθύνεται σε όλους τους ποδηλάτες άνω των 13 ετών (ανήλικοι μόνο με συνοδεία). Συνολική διαδρομή: 17km. Υψομετρική διαφορά: 120m.
Προσοχή παιδιά κάτω των 13 ετών ΔΕΝ μπορούν να συμμετέχουν. Παιδιά άνω των 13 ΜΟΝΟ με την παρουσία και συμμετοχή γονέα/κηδεμόνα. Απαραίτητος εξοπλισμός: Κράνος. Προαιρετικός εξοπλισμός: Γάντια, Παγούρι με νερό.
Δείτε όλη την κανονική διαδρομή των 17 χλμ. εδώ: https://goo.gl/XA3YHp
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: του Δήμου Βέροιας & της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας
Διαδρομή για θαρραλέους: Από το χωριό Άμμος, όπου κάνουμε διάλειμμα για κολατσιό, οι πιο θαρραλέοι συνεχίζουν προς το φράγμα, τις τεχνητές λίμνες και τα στενά του Αλιάκμονα. Συνολικό μήκος μέτριας/δύσκολης διαδρομής: 43 χλμ. (http://bit.ly/38gZpBi).
Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στις δράσεις με δική τους ευθύνη

Περίπατος στις Ανθισμένες Ροδακινιές
Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 – συνάντηση στο πάρκο Ελιάς – ώρα αναχώρησης 10:00
Καπελάκι, παγουράκι, smartphone για φωτογραφίες… και φύγαμε για τις Ανθισμένες Ροδακινιές! Ξεκινάμε από το πάρκο Ελιάς, όπου απολαμβάνουμε την απεριόριστη θέα του ολάνθιστου ροζ κάμπου. Τα πρώτα ανθισμένα χωράφια απέχουν ελάχιστα από το κέντρο της Βέροιας! Περπατάμε παρέα, μαθαίνουμε για την καλλιέργεια του ροδάκινου και απολαμβάνουμε μοναδικές ανοιξιάτικες στιγμές στη φύση.

Περιήγηση στην πόλη της Βέροιας
Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 – συνάντηση στο πάρκο Ελιάς –ώρα αναχώρησης 13:00
Μια βόλτα στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης μας για τους φίλους που θα έρθουν από μακριά και όχι μόνο! Θα σας συνοδεύσουν οι πιο ενημερωμένοι «τουριστικοί οδηγοί»…οι ντόπιοι εθελοντές μας!!!

STAY TUNED

more

Ώρα

19 (Κυριακή) 12:00 πμ - 26 (Κυριακή) 12:00 μμ

Αφήστε μια απάντηση

X