Φεβρουάριος, 2023

16Φεβ(Φεβ 16)1:00 πμ26(Φεβ 26)12:00 μμΚαρναβάλι στην οδό Έλλης!

Πληροφορίες εκδήλωσης

Καρναβάλι στην οδό Έλλης!
Πιστοί στο καρναβαλικό ραντεβού τους, οι καταστηματάρχες του πεζόδρομου της οδού Έλλης διοργανώνουν για 13η χρονιά το Φεστιβάλ Καρναβαλιού. Από την Τσικνοπέμπτη έως και την Κυριακή της Αποκριάς, ο πεζόδρομος της Έλλης φοράει τα καρναβαλίστικά του, την πιο τρελή του διάθεση και μας περιμένει για τρία πολύ… κετελαπόνγκο-κετελαπόνγκο event!

Τσικνοπέμπτη 16/2 έχει χάλκινα και ψησίματα! Η Έλλης θα… «ντουμανιάσει», με εκατοντάδες σουβλάκια και λουκάνικα που θα ψήνονται εκείνη την ώρα στον πεζόδρομο -για την παραδοσιακή τσίκνα- και θα προσφέρονται δωρεάν στους πελάτες των καταστημάτων, ενώ τα χάλκινα της Βέροιας θα ξεσηκώνουν καρναβαλιστές και μη.

Παρασκευή 24/2 έχει Μασκέ Πάρτυ και διαγωνισμό καλύτερου ατομικού και ομαδικού μασκέ. Ξέρετε εσείς… βάλτε την φαντασία σας να οργιάσει και κλέψτε τις εντυπώσεις στην Έλλης!

Κυριακή 26/2 έχει χάλκινα, ψησίματα και γιορτή μπύρας! Με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!!

Για να δούμε… Θα απολαύσουμε φέτος σκηνές από την Έλλης του παρελθόντος με ατελείωτη καρναβαλική περαντζάδα με παπάδες και νεκροθάφτες, φέρετρα και ντουζιέρες, πλυντήρια και… λουόμενους τενίστες;

more

Ώρα

16 (Πέμπτη) 1:00 πμ - 26 (Κυριακή) 12:00 μμ

Αφήστε μια απάντηση

X