Απρίλιος, 2023

05Απρ9:00 πμ1:30 μμ"3οι Αγώνες Φιλίας" "Έλα στη θέση μου...Δες τη μοναδικότητα.... Ζήσε τη διαφορετικότητα"

Πληροφορίες εκδήλωσης

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 στο ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ Μακροχωρίου, και ωρα 9:00 θα πραγματοποιηθούν οι εξ αναβολής “3οι Αγώνες Φιλίας”
“Έλα στη θέση μου…Δες τη μοναδικότητα…. Ζήσε τη διαφορετικότητα” του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ν.Ημαθιας Αιγές Βεργίνα! Οι 3οι Αγώνες Φιλίας τελούν υπό την Αιγίδα της ΕΑΟΜ ΑμεΑ και εντάσσονται στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ομοσπονδίας με την στήριξη του Be Active Hellas, της ΓΓΑ, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ημαθίας .
Πρόκειται για μια διοργάνωση που διεξάγεται για τρίτη χρονιά στην Ημαθία, έχει γίνει θεσμός και θα είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για τα άτομα με αναπηρίες όσο και για τους τυπικούς μαθητές γιατί σαν στόχο θα έχει την συνύπαρξη, την αποδοχή και την ενσυναίσθηση μεταξύ των συμμετεχόντων.
Στους “3ους Αγώνες Φιλίας” θα συμμετέχουν αθλητές, μαθητές και άτομα με αναπηρίες οι οποίοι θα ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία και παράλληλα θα αναδείξουν την Ημαθία ως κοιτίδα αθλητισμού και κοινωνικής ευαισθησίας.

more

Ώρα

(Τετάρτη) 9:00 πμ - 1:30 μμ

Αφήστε μια απάντηση

X